Hörmann pretovarna tehnika
Pretovarni mostovi sa klapnom ili teleskopskim produžetkom
Hörmann mostovi za pretovar promišljeno su rješenje, kako bi se precizno izjednačile razlike između razine teretnih vozila i pretovarne rampe. Tako se pretovar može izvršiti u nekoliko horizontalnih pomaka u teretno vozilo ili iz njega. Jaka čelična konstrukcija s nesavitljivom platformom sama izjednačava neravnine prilikom pretovara. Pouzdana hidraulika s 2 podizna cilindra i jednim cilindrom za plohu dorasla je svim situacijama, lako se njome upravlja a prije svega je sigurna. Jer ovi su pretovarni mostovi opremljeni automatskim non-stop ventilima u podiznim cilindrima. U trenutku osiguravaju pretovarni most. To je važno u situacijama kad primjerice teretno vozilo krene a platforma je još pod teretom. Hörmann za svaku situaciju pretovara nudi pravo rješenje za efikasan istovar i utovar. Neka Vas to iscrpno uputi Hörmann stručnjak za tehniku pretovara. Ostale informacije potražite u priloženom katalogu.
Download katalog HR
Download katalog DE


Brtve za vrata - Potpuna zaštita
Hörmann brtve za vrata štite robu prilikom pretovara od vremenskih utjecaja, smanjuju troškove energije, sprječavaju nastanak propuha a time i izostanke zaposlenika zbog bolesti. U kombinaciji s mostovima za pretovar nadstrešnice i rampe postaju suvišne. Hörmann brtve za vrata od materijala prilagođavaju se svim dimenzijama teretnih vozila pa se stoga univerzalno koriste. Kvalitetne čeone i bočne cerade čine stabilnu, fleksibilnu i na trganje otpornu konstrukciju, montirane na pocinčan i na savijanje otporan okvir. Dijelovi cerade i okvira izrađuju se kao pojedinačni elementi jednostavni za montažu. Stoga je onda i zamjena jednostavna i povoljna. Širok program ponude zaokružuju brtve vrata na napuhavanje te zračni jastuci za specijalne namjene. Ostale informacije potražite u priloženom katalogu.
Download katalog HR
Download katalog DE


Vezne Komore. Potpuno dobra zaštita
Vezne komore postavljaju se ispred hala. To znači sljedeće: Hala je dobro iskorištena sve do vanjskih zidova. Hörmann vezne komore dobro su rješenje u situacijama kad hale ne dozvoljavaju postavljanje unutarnjih rampi ili nema pristupa rampama. Kompletna vezna komora sastoji se od podesta s mostom za pretovar, zidne i stropne obloge te otvora za pretovar s brtvom vrata. Vezano za toplinski izolirana Hörmann industrijska vrata vezne komore se posebno preporučuju za pretovar robe osjetljive na promjenu temperature. Pri tome teretna vozila mogu pristati pod kutom od 90° kao i bočno pod šiljastim kutom. Vezne komore isporučujemo pojedinačno ili u nizu. Ostale informacije potražite u priloženom katalogu.
Download katalog HR
Download katalog DE


Sistem blokiranja točkova MWB
Download katalog DE
Foto galerija
POLTEC d.o.o. | Generalni zastupnik tvrtke Hörmann KG za BiH i ovlašteni za Republiku Hrvatsku
Hörmann proizvodi odgovaraju svim mjerodavnim zakonskim odredbama kao i visokim sigurnosnim zahtjevima, a sustav upravljanja kvalitetom (DIN ISO 9001) omogućio je postizanje normi: EN 13241-1, TŰV – u norme, DIN EN 1398, DIN EN 12604, DIN EN 12453, što dodatno govori o ozbiljnosti tvrtke Hormann.

Poltec d.o.o. | Mostar | Bosna i Hercegovina
Adresa: Kneza Domagoja 11, 88000 Mostar, BiH
PDV br: 272273840006,
Tel/Fax: + 387 36 350 035
Web: www.poltec.ba, Email: info@poltec.ba
Poltec d.o.o. | Ploče | Republika Hrvatska
Adresa: Neretvanskih gusara 14, 20 340 Ploče, RH
OIB: 45907275386, MB: 2214679,
Mob: + 385 91 6009 777
Web: www.poltec.hr, Email: info@poltec.hr
Poltec d.o.o. Zweigniederlassung
Adresse: Kuchengrund 19, 71522 Backnang, Deutschland, Str.Nr. 51049/60575
Mob: + 49 176 2671 2320
Web: www.poltec.ba, Email: dragan.zeco@poltec.ba
Copyright © 2008 - 2021 Poltec. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.