Usluge Poltec d.o.o.
Izmjera

Izmjera je jedna od osnovnih usluga koje nudimo. Slijedi nakon telefonskog dogovora ili konzultacije u izložbenom salonu. Izmjerom podrazumijevamo izlazak na objekt, mjerenje garažnog otvora i savjetovanje o izboru proizvoda najprikladnijeg za vaš objekt. Ova usluga je potpuno besplatna, bez ikakvih obveza za Vas.

Mjerenjem dobivamo podatke za formiranje cijene i preciznu narudžbu vrata iz Njemačke. Jer, svaka Hörmann vrata izrađena su za unaprijed poznatog korisnika, na milimetar pristaju unutar garažnog otvora i imaju svoj vlastiti serijski broj. Za točnost podataka izmjere odgovara naš tim tehničara. Obratite nam se s povjerenjem.

Ugradnja

Ugradnju vrata vrši isključivo Hörmann certificirana montažerska ekipa. U edukaciju tehničkog kadra polažemo posebnu važost i ona svake godine provodi u Hörmann tvornicama. Zbog stalnih noviteta u proizvodnji potrebno je kontinuirano pratiti proizvodnju kvalitetnim montažnim procesom. Na taj način osiguravamo pouzdano funkcioniranje svih sustava naših vrata.

Jamstvo na materijale, komponente i pogone koje odlučite montirati u vlastitoj režiji vrijedi kao i ono obavljeno od strane naših montažera. Ukoliko ste odlučili sami montirati vrata uputstva za ugradnju na hrvatskom jeziku dostupna su zajedno s vratima, a za bilo kakav savjet ili ideju neustručavajte nam se obratiti. Posebno ističemo važnost planiranja izgradnje građevinskog otvora, budući su ugradbene mjere većinom određene standardima.

Servis
Pregled vrata

Pregledavanjem i ispitivanjem vrata moguće je vrlo brzo i unaprijed predvidjeti poteškoće u ispravnom radu vrata. Tijekom niza godina korištenja, uslijed brojnih vanjskih utjecaja, vrata postaju podložnija nesavršenstima i potrebno je održavati njihove komponente. Za garažni program sasvim je dovoljno pregled jednom godišnje.

Radovi na pregledu uključuju:
- pregled svih sigurnosnih elemenata vrata
- pregled opruga i njihovo podešavanje
- provjera ispravnosti elektromotornog pogona (ako je postavljen)

Uslugom servisa želimo se približiti europskom trendu očuvanja i njegovanja dugotrajnosti proizvoda.

Servis

Održavanje vrata

Ovaj segment vrlo je važan za one koje odabiru Hormann industrijski program za svoje radionice, salone i servise. U tom slučaju vrata nisu samo komad lima koji zatvara određeni prostor, već oruđe za rad, čije je ponašanje i rukovanje potrebno sustavno pratiti. Održavanje vrata podrazumijeva popravak, nabavu i zamjenu dijelova vrata. Ono također uključuje i hitne intervencije po pozivu u slučaju kvara vrata.Naši će serviseri brzo reagirati i tako Vam omogućiti nesmatan nastavak poslovanja objekta.
POLTEC d.o.o. | Generalni zastupnik tvrtke Hörmann KG za BiH i ovlašteni za Republiku Hrvatsku
Hörmann proizvodi odgovaraju svim mjerodavnim zakonskim odredbama kao i visokim sigurnosnim zahtjevima, a sustav upravljanja kvalitetom (DIN ISO 9001) omogućio je postizanje normi: EN 13241-1, TŰV – u norme, DIN EN 1398, DIN EN 12604, DIN EN 12453, što dodatno govori o ozbiljnosti tvrtke Hormann.

Poltec d.o.o. | Mostar | Bosna i Hercegovina
Adresa: Kneza Domagoja 11, 88000 Mostar, BiH
PDV br: 272273840006,
Tel/Fax: + 387 36 350 035
Web: www.poltec.ba, Email: info@poltec.ba
Poltec d.o.o. | Ploče | Republika Hrvatska
Adresa: Neretvanskih gusara 14, 20 340 Ploče, RH
OIB: 45907275386, MB: 2214679,
Mob: + 385 91 6009 777
Web: www.poltec.hr, Email: info@poltec.hr
Poltec d.o.o. Zweigniederlassung
Adresse: Kuchengrund 19, 71522 Backnang, Deutschland, Str.Nr. 51049/60575
Mob: + 49 176 2671 2320
Web: www.poltec.ba, Email: dragan.zeco@poltec.ba
Copyright © 2008 - 2021 Poltec. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.